Actualitat

Sierra a Bargalló: “Costa molt creure en la neutralitat d’uns serveis territorials plens de llaços grocs”

by cscatalunya — 26 juny 2019 @ 10:49
Comparte

La diputada denuncia que la persona al capdavant d'investigar una presumpta agressió per motius ideològics "és un militant d'ERC i activista del separatisme"

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de juny de 2019. “Costa molt creure en la neutralitat d’uns serveis territorials d’educació plens de llaços grocs“. Així ho ha dit la diputada i portaveu en educació de Ciutadans (Cs) al Parlament, Sonia Sierra, en preguntar al conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, sobre la presumpta agressió a una alumna en un col·legi de Terrassa per part de la seva mestra per dibuixar una bandera d’Espanya.

Sierra ha denunciat que la persona al capdavant d’investigar la suposada agressió “és un militant d’ERC i activista del separatisme” i ha explicat que “la seva primera mesura al capdavant dels serveis territorials d’educació del Vallès Occidental va ser omplir-ho tot de llaços grocs” . Amb aquest fet, la diputada ha afegit que “costa molt creure la neutralitat de l’administració plena de símbols partidistes” i ha lamentat que en l’informe del Departament d’Educació “s’afirmi que no hi ha hagut cap mena de motivació ideològica“.

Finalment, la portaveu ha assenyalat que Bargalló “es creu la màxima autoritat educativa a Catalunya” però que “per sort, per sobre hi ha les lleis i la justícia“. “Les lleis serveixen per protegir els més febles dels mals governants“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD