Actualitat

Noemí de la Calle: “Des de Cs continuarem defensant la llibertat i la igualtat per sobre de sectarismes polítics”

by cscatalunya — 30 juny 2019 @ 08:05
Comparte

La diputada de Cs lamenta que part de l'organització de PRIDE! Barcelona hagi “exclòs al principal partit de Catalunya que, a més, és un ferm defensor del col·lectiu LGTBI”

Barcelona, dissabte 29 de juny del 2019. “Des de Ciutadans continuarem defensant la llibertat i la igualtat per sobre de sectarismes polítics”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i portaveu del partit en Igualtat, Noemí de la Calle, el mateix cap de setmana que s’està celebrant la PRIDE! Barcelona. En declaracions als mitjans de comunicació, De la Calle ha explicat que el seu partit participarà “un any més en accions reivindicatives” per mostrar la seva defensa al col·lectiu LGTBI.

La diputada ha lamentat “la decisió de part de l’organització d’excloure el principal partit de Catalunya que, a més, és un ferm defensor del col·lectiu”. Tot i així, ha volgut “agrair a les persones que no han callat davant aquesta injustícia”, com és el cas del Responsable de Relacions Institucionals de l’entitat, Juan Julià, que ha dimitit.

De la Calle ha assegurat que el seu partit continuarà treballant al Parlament de Catalunya per “aconseguir el desplegament de la llei del col·lectiu LGTBI” i també en el Congrés dels Diputats perquè “el matrimoni igualitari sigui reconegut en la Constitució”.

Volver a ACTUALIDAD