Actualitat

Lorena Roldán: “És una vergonya que persones fugides de la justícia vulguin ocupar un escó cobrant un sou públic”

by cscatalunya — 2 juliol 2019 @ 13:17
Comparte

La portaveu de Cs es mostra “satisfeta perquè el ple sobre la Catalunya real” ja té data, però lamenta que calgui esperar fins finals de juliol

Parlament de Catalunya, dimarts 2 de juliol del 2019. “És una vergonya que persones fugides de la justícia vulguin ocupar un escó cobrant un sou públic”. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, el mateix dia que s’ha constituït el Parlament Europeu amb l’absència dels “fugits” Carles Puigdemont i Toni Comín. En una roda de premsa a la cambra catalana, els ha recriminat que “es dediquin a parlar malament d’Espanya, però després pretenguin cobrar un sou d’institucions europees”.

Així mateix, Roldán considera que la manifestació separatista que s’ha celebrat en Estrasburg és un “numeret més del separatisme” i ha evidenciat que “ningú a la Unió Europea compra les seves mentides i només reben el suport dels radicals irlandesos”.

D’altra banda, s’ha mostrat “satisfeta” que hi hagi data per celebrar el ple sol·licitat per Ciutadans per parlar sobre la ‘Catalunya real’. Tot i així, ha lamentat que calgui esperar fins a finals de juliol perquè “no han trobat una altra data” abans. “No obstant això, no tenen inconvenients per trobar data per reunir-se amb Puigdemont a Waterloo”, ha afegit.

Per acabar, ha explicat que el ple monogràfic de Cs servirà per “exposar les solucions i les propostes de Cs” per solucionar els problemes diaris dels catalans, tenint en compte que “el Govern no dóna respostes”.

Volver a ACTUALIDAD