Actualitat

Roldán: “Si ells ‘ho tornaran a fer’, nosaltres ‘ho tornarem a frenar'”

by cscatalunya — 9 juliol 2019 @ 16:52
Comparte

La portaveu taronja lamenta que el PSC pacti a la Diputació de Barcelona amb el partit "del cas 3% i que anomena bèsties tarades als constitucionalistes"

Sant Feliu de Llobregat, dimarts 9 de juliol de 2019. “Si ells ‘ho tornaran a fer’, nosaltres ‘ho tornarem a frenar’“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, en presentar la iniciativa amb el missatge ‘ho tornarem a frenar’ que consta de 120 tanques distribuïdes per tot Catalunya. Roldán ha assenyalat que “són molts els catalans preocupats i indignats per les amenaces de Torra quan diu que ‘ho tornaran a fer‘” i ha advertit que es tracta de “la crònica anunciada d’un nou cop a la democràcia“.

La portaveu ha afirmat que Cs “tornarà a frenar el cop com ja va fer la tardor de l’any 2017“, per a així “seguir defensant a tots els catalans“. Ha explicat que la iniciativa de la formació taronja vol evitar “que es tornin a trepitjar els drets dels catalans, es divideixi la societat i hi hagi una nova fugida massiva d’empreses” i ha remarcat que es tracta de fer “allò que el govern d’Espanya no està fent perquè Sánchez ha abandonat a milions de catalans“.

Roldán ha lamentat que el PSC pacti a la Diputació de Barcelona amb el partit “del cas 3% i que anomena bèsties tarades als constitucionalistes” i ha qualificat l’acord de “vergonyós“. Ha afirmat que “el PSC no té escrúpols buscant socis” i ha afegit que, més enllà de la diputació, “també hem vist pactes vergonyosos a Navarra on no han tingut inconvenient a anar de la mà de nacionalistes i populistes“.

La diputada taronja ha assenyalat que “l’únic principi de Sánchez és el de trencar la igualtat dels espanyols per mantenir-se al poder” perquè “sempre que té l’oportunitat forma govern amb nacionalistes i populistes en comptes d’amb constitucionalistes“. “A nosaltres mai ens trobaran pactant amb els que volen liquidar la unitat d’Espanya“, ha finalitzat Roldán.

Volver a ACTUALIDAD