Actualitat

Lorena Roldán a Torra: “Si vostès ho tornen a fer, nosaltres ho tornarem a frenar”

by cscatalunya — 10 juliol 2019 @ 11:03
Comparte

La portaveu de Cs creu que Torra està “inhabilitat per ser el president de tots perquè el seu únic projecte és dividir-nos”

Parlament de Catalunya, dimecres 10 de juliol del 2019. “Si vostès ho tornen a fer, nosaltres ho tornarem a frenar i continuarem defensant la llibertat i la dignitat de tots els catalans”. Així s’ha dirigit la portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, davant la seva amenaça de tornar a repetir “el cop” que van perpetuar a Catalunya els dies 6 i 7 de setembre del 2017. Durant la sessió de control en el ple de la cambra catalana, Roldán ha criticat que la seva “mesura estrella” sigui dir que ‘ho tornaran a fer’ quan a Catalunya “tenim la taxa de pobresa més alta dels últims 15 anys”, segons els indicadors.

La portaveu parlamentària de Cs ha criticat la “inacció” de Torra i li ha recriminat que, “mentre els catalans no arriben a final de mes, el Govern malgasti diners en un pla que ha tocat fons”. “El pitjor de tot és que estan arrossegant els catalans cap a l’abisme”, ha lamentat.

D’altra banda, després que la Fiscalia hagi demanat un any i vuit mesos d’inhabilitació per al President per col·locar simbologia partidista en les institucions públiques durant període electoral, Roldán ha conclòs: “Vostè està inhabilitat des del primer dia per ser el president de tots perquè el seu únic projecte és dividir-nos”.

Volver a ACTUALIDAD