Actualitat

Carlos Carrizosa a Torra: “Dimiteixi i convoqui eleccions pel bé de tots els catalans”

by cscatalunya — 24 juliol 2019 @ 14:31
Comparte

El president de Cs retreu al President que “viatgi amb diners públics i deixi buits els despatxos de la Generalitat mentre s'omplen les sales d'espera dels hospitals”

Parlament de Catalunya, dimecres 24 de juliol del 2019. “Dimiteixi i convoqui eleccions pel bé de tots els catalans”. Així s’ha dirigit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha advertit que el seu govern “ha tocat fons”.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa ha criticat la “inacció” de Torra al capdavant de la Generalitat i li ha preguntat “què pensa fer amb les llistes d’espera en sanitat” que han augmentat en 91.000 persones durant l’últim any. En aquest sentit, li ha retret que “es passi els dies viatjant amb diners públics, deixant buits els despatxos de la Generalitat, mentre s’omplen les sales d’espera dels hospitals”.

També li ha recriminat que les seves prioritats siguin “controlar en quin idioma retolen els comerços, vigilar els ordinadors dels jutges o enviar espies als patis dels col·legis per saber en quin idioma parlen els nens” en lloc de resoldre les llistes d’espera o els problemes en l’educació. “Vostè ha tornat a dir que ‘ho tornaran a fer’ perquè l’única cosa que sap és viure del conte del ‘procés’, atabalar els catalans i entremetre’s en les seves llibertats”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD