Actualitat

Lorena Roldán a Torra: “Marxi i deixi pas als qui creiem que una altra Catalunya és possible”

by cscatalunya — 24 juliol 2019 @ 14:35
Comparte

La portaveu de Cs assegura que el ‘ple per a la Catalunya real’ sol·licitat per la formació taronja servirà per “parlar de les qüestions importants per al futur de Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimecres 24 de juliol del 2019. “Marxi i deixi pas als qui creiem que una altra Catalunya és possible”. Així li ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, durant la celebració del ‘ple per a la Catalunya real’ sol·licitat per la formació taronja i en el qual es tractaran “qüestions essencials per al futur de Catalunya” com els barracons a les escoles, les llistes d’espera en sanitat o en dependència i la inseguretat, entre altres.

“Aquesta vegada el seu llaç groc no li servirà com a bena per tapar la realitat de Catalunya ni com a mordassa per als qui no callem davant els seus abusos”, ha sentenciat.

Roldán ha retret al Govern que “no dediqui el temps i els diners” que requereixen aquests problemes perquè “tenen una única prioritat, que és tornar a fer el mal que van fer amb el seu full de ruta separatista”. “El ‘procés’ els treu temps per a tota la resta i, el pitjor, és que set milions i mig de catalans van a la deriva arrossegats per la seva irresponsabilitat”, ha afegit.

La portaveu de Ciutadans ha denunciat alguns dels problemes que existeixen a Catalunya, per exemple, “les desigualtats en les llistes d’espera, el descontrol respecte als menors no acompanyats, l’elevada taxa de pobresa i la fugida de més de 5000 empreses per culpa de la inseguretat jurídica que genera el ‘procés’”. També ha aprofitat per recriminar l’ús que fa la Generalitat de les delegacions a l’exterior: “Estan per promoure el turisme, el comerç i les empreses, no per fer propaganda separatista i col·locar fugits de la Justícia”, ha manifestat.

Davant aquest panorama, la portaveu taronja ha assegurat: “Per convicció, per respecte a l’estat de dret i a tots els catalans, des de Ciutadans ho tornarem a frenar”.

Volver a ACTUALIDAD