Actualitat

Beltrán al Govern: “Practiquen ‘l’opacitat exterior’ pagada amb milions d’euros públics”

by cscatalunya — 25 juliol 2019 @ 17:28
Comparte

La diputada de Cs denuncia que l’executiu català “no publica agendes, reunions ni contactes” de les seves delegacions a l’exterior però “ho consideren transparència”

Parlament de Catalunya, dijous 25 de juliol de 2019. “Enlloc d’acció exterior practiquen ‘l’opacitat exterior’ pagada amb milions d’euros públics que han acabat a l’aigüera del procés”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Susana Beltrán, en defensar una moció sobre les delegacions de la Generalitat a l’exterior.

Beltrán ha lamentat l’opacitat del Govern i ha demanat “que marxin ja i convoquin eleccions”. Ha explicat que l’executiu “esta prenent el pèl als diputats i estan bloquejant i negant informació” perquè no puguin fer control a l’executiu i ha apuntat que els partits separatistes “han bloquejat el 80% de compareixences” a la comissió d’Acció Exterior i Transparència.

La diputada de Cs també ha denunciat que el Govern tampoc “publica agendes, reunions ni contactes” de les seves delegacions a l’exterior però “ho consideren transparència” i ha recordat que “fa més de quatre anys que no venen a comparèixer els caps de les delegacions de la Generalitat”.

Volver a ACTUALIDAD