Actualitat

Bravo: “No hi ha un sol motiu per pensar que, si el Govern gestionés Rodalies, aquestes funcionarien millor”

by cscatalunya — 25 juliol 2019 @ 16:01
Comparte

La diputada taronja lamenta que el PSC i partits separatistes tombin la proposta de Cs d'un abonament mensual de transport per a joves amb un cost inferior a 30 €

Parlament de Catalunya, dijous 25 de juliol. “No hi ha un sol motiu per pensar que, si el Govern gestionés Rodalies, aquestes funcionarien millor“. Així ho ha dit la portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) al Parlament, Marina Bravo, en defensar una moció proposada per Cs sobre els problemes de mobilitat a Catalunya.

Bravo ha demanat un pla de Rodalies de cara a l’any 2030 per aconseguir millorar el servei “com fan altres comunitats autònomes, encara que no tinguin les plenes competències“. Ha criticat que els partits que donen suport al Govern, ERC i JxCAT, “no vulguin fer res i es quedin asseguts demanant més competències“. “De mentre, gestionin els sobrecostos de l’L9 de metro o l’aeroport de Lleida, que no arribo als passatgers previstos“, ha sentenciat.

La diputada taronja ha lamentat que PSC i partits separatistes hagin tombat la proposta de Cs d’un abonament mensual de transport per a joves amb un cost inferior a 30 € perquè es puguin moure per tot Catalunya. També ha demanat que la Generalitat informe degudament als ciutadans sobre “la urgència de la contaminació ambiental“, un problema “que ens trepitja els talons i l’administració ha de ser la primera a actuar“.

 

Volver a ACTUALIDAD