Actualitat

Carrizosa: “Demanem a la Mesa que reconsideri les propostes dels partits separatistes que ratifiquen que ‘ho tornaran a fer’”

by cscatalunya — 25 juliol 2019 @ 14:43
Comparte

El president de Cs al Parlament espera que Pedro Sánchez “faci ús de les seves atribucions i les impugni davant el Tribunal Constitucional”

Parlament de Catalunya, dijous 25 de juliol del 2019. “Demanem a la Mesa que reconsideri les propostes dels partits separatistes que ratifiquen que ‘ho tornaran a fer’”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després que el seu grup hagi presentat una petició de reconsideració a la Mesa de la cambra catalana per les propostes de resolució dels partits separatistes que reiteren el dret a decidir, el dret d’autodeterminació i la reprovació al Rei.

Carrizosa ha recordat que el Tribunal Constitucional ja s’ha pronunciat “en reiterades” ocasions sobre la “il·legalitat” de tramitar aquestes iniciatives parlamentàries. Ha advertit que, en cas que la Mesa les torni a tramitar, des de Ciutadans acudiran al TC.

“Si ells diuen que ho tornaran a fer, nosaltres ho tornarem a frenar apel·lant al Constitucional i a tot el que faci falta”, ha manifestat Carrizosa, que ha apel·lat també al president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez.“Esperem que faci ús de les seves atribucions i també les impugni”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD