Actualitat

Sierra al Govern: “No han aconseguit absolutament res, Catalunya està pitjor ara que fa 10 anys”

by cscatalunya — 25 juliol 2019 @ 17:34
Comparte

La diputada de Cs, en el debat de propostes per a la Catalunya real, lamenta que els grups separatistes "insisteixin en la ruptura en comptes de solucions"

Parlament de Catalunya, dijous 25 de juliol de 2019. “No han aconseguit absolutament res, Catalunya està pitjor ara que fa 10 anys“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Sonia Sierra, en el debat general de propostes per a la Catalunya real.

Sierra ha indicat que les propostes de Cs per als catalans, entre d’altres, inclouen “abaixar l’IRPF autonòmic, eliminar l’impost de successions, aplicar tolerància zero amb la corrupció, desenvolupar la Formació Professional o tenir uns mitjans de comunicació veritablement plurals“. Ha explicat que, igual que ha fet la formació taronja a Andalusia, “cal tancar xiringuitos i obrir més quiròfans” i ha retret que l’actual Govern, “amb tant parlar d’independència, se li hagi oblidat de les llistes d’espera de la dependència“.

La diputada de Cs també ha lamentat que les propostes presentades pels grups separatistes “insisteixin en la ruptura en comptes de solucions” per a Catalunya i ha apuntat que “la seva única obsessió és trencar Espanya“. Ha afirmat que, mentrestant, “ficar la mà a les butxaques dels catalans se’ls dóna estupendament” ja que “no ho fan pel seu bé, sinó per mantenir les seves xiringuitos separatistes“. “Han quedat retratats“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD