Actualitat

Roldán: “Tornarem a guanyar les eleccions, com vam fer el 2017”

by cscatalunya — 27 juliol 2019 @ 16:48
Comparte

Arrimadas, respecte a la candidatura de Roldán per a la Generalitat, afirma que "no hi ha res més bonic que perdre part de la teva llibertat perquè els altres la guanyin"

Barcelona, dissabte 27 de juliol de 2019. “Tornarem a guanyar les eleccions, com ja vam fer el 2017“. Així ho ha dit la portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, en l’acte de presentació de la seva candidatura per a presidir la Generalitat, acompanyada de la portaveu taronja al Congrés, Inés Arrimadas, i del president del grup de Cs al Parlament, Carles Carrizosa.

Roldán ha llançat un contundent missatge al president de la Generalitat, Quim Torra, dient-li que “mentre vol ser el president de la Catalunya imaginària, jo seré la presidenta de la Catalunya real“. Ha assenyalat que els catalans “es mereixen un govern que no sigui nacionalista” perquè aquest “només està preocupat pels seus xiringuitos i els seus col·locats a dit“, mentre que el projecte de Cs “es preocupa per les persones“. “És urgent que tinguem un Govern que torni a unir a tots els catalans i torni a posar les polítiques socials en el centre del debat“, ha afegit.

Per la seva banda, Inés Arrimadas ha mostrat el seu suport a la candidatura de Roldán per a la presidència de la Generalitat, afirmant que “no hi ha res més bonic que perdre part de la teva llibertat perquè els altres la guanyin“, en referència a fer el salt a la primera línia política.

La portaveu taronja ha assenyalat que, després de la investidura fallida del candidat Pedro Sánchez, “l’únic que va sortir investit” va ser el líder de Cs, Albert Rivera, “perquè Sánchez el va atacar en totes les seves intervencions en comptes de preguntar-li a Bildu si condemnava el terrorisme“. Arrimadas també ha lamentat que Sánchez consideri “home d’estat” al portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, “quan el seu partit va donar un cop a Catalunya i s’han reafirmat en tornar-lo a donar“. “Si ho tornen a fer, nosaltres ho tornarem a frenar“, ha sentenciat.

Finalment, Carrizosa ha destacat que Cs “és important per defensar la democràcia a Catalunya” davant aquells que “utilitzant els diners públics ens intenten imposar la seva totalitarisme nacionalista“. Ha lamentat que Catalunya “sigui terra de xiringuitos nacionalistes” i ha apuntat que “és una vergonya que pugin les llistes d’espera mentre es dilapida els diners públics per al ‘procés‘”.

Volver a ACTUALIDAD