Actualitat

Lorena Roldán: “Mentre Torra pensa en Waterloo, a Ciutadans estem preparats per governar amb un projecte per a la Catalunya real”

by cscatalunya — 28 juliol 2019 @ 20:36
Comparte

La líder de Cs a Catalunya assegura que l’única cosa clara de l’“espectacle vergonyós” de la investidura fallida és que “Sánchez i la seva banda han investit a Albert Rivera com a líder de l’Oposició”

Tarragona, diumenge 28 de juliol de 2019. “Mentre Torra pensa en Waterloo, a Ciutadans estem preparats per  governar amb un projecte per a la Catalunya real“. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Lorena Roldán, en relació a l’enèsima visita del president de la Generalitat a Bèlgica. I ha denunciat que “la seva obsessió i inacció està robant el futur de tots els catalans” perquè “només l’obsessiona tornar a repetir el cop d’estat i separar a Catalunya de la resta d’Espanya“.

En declaracions als mitjans de comunicació a les escales de l’Ajuntament de Tarragona, Roldán ha defensat que el Ple monogràfic de Cs per a la Catalunya real va suposar “el bany de realitat que el Govern de Torra tant necessitava“, i va evidenciar que “el separatisme no té ganes de treballar i considera ‘engrunes’ els problemes de tots els ciutadans com les llistes d’espera, la fugida d’empreses o els barracons“.

Per això, ha instat a l’actual President a “dimitir i convocar eleccions“. En aquest sentit, ha apuntat que des de la formació taronja “s’han fet els deures” i s’ha mostrat “orgullosa” d’encapçalar la candidatura que tornarà a donar la batalla al separatisme. “Tenim el millor projecte per tornar a unir a tots els catalans, superar d’una vegada per sempre aquesta etapa negra del ‘procés’ i centrar-nos en el que importa de debò“, ha manifestat.

Finalment, la candidata del partit a la presidència de la Generalitat de Catalunya a les pròximes eleccions catalanes ha titllat d'”espectacle vergonyós” la investidura fallida de Pedro Sánchez i ha assegurat que “Sánchez i la seva banda han investit a Albert Rivera com a líder de l’Oposició“. “La batalla d’egos entre Sánchez i  Iglesias té a Espanya paralitzada perquè no es posen d’acord sobre com repartir-se les cadires“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD