Actualitat

Ciutadans sol·licita la compareixença de Puigneró per explicar per què considera laborals els festius nacionals del 12 d’octubre i 6 de desembre

by cscatalunya — 9 agost 2019 @ 10:15
Comparte

La diputada Sonia Sierra retreu al Govern que, “en lloc d'intentar solucionar problemes, segueixi obstinat a buscar la divisió i l'assenyalament”

Barcelona, divendres 9 d’agost del 2019. La diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, ha explicat que el seu grup parlamentari ha sol·licitat la compareixença del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, perquè expliqui “els criteris que li han portat a considerar laborables els festius nacionals” corresponents al 12 d’octubre i 6 de desembre, Dia de la Hispanitat i Dia de la Constitució, respectivament.

Sierra considera que, amb aquesta mesura, el Govern pretén “fer llistes de catalans bons i dolents perquè els treballadors que optin per prendre’s aquests dies de festa quedaran assenyalats”. Així mateix, ha retret a l’executiu català que, “en lloc de treballar per a tots els catalans i intentar solucionar problemes com els barracons, les llistes d’espera o les llistes de dependència, segueixi obstinat a buscar la divisió i l’assenyalament”.

Volver a ACTUALIDAD