Actualitat

Vílchez: “És fonamental apostar per les polítiques d’igualtat en el món empresarial i en els nuclis de presa de decisions”

by cscatalunya — 14 agost 2019 @ 11:28
Comparte

La diputada celebra que el Parlament aprovi la mesura de Cs d'impulsar la creació d'un Consell de Dones Emprenedores

Parlament de Catalunya, XX d’agost de 2019. “És fonamental apostar per les polítiques d’igualtat en el món empresarial i en els nuclis de presa de decisions“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i secretària de la Mesa del Parlament, Laura Vílchez, en comentar les mesures taronges aprovades durant el ple sobre mesures per a la Catalunya Real, proposat per Cs.

Vílchez ha celebrat que el Parlament aprovés les mesures taronges, en concret la destinada a la creació d’un Consell de Dones Emprenedores. Ha assenyalat que es tracta “d’un òrgan propositiu on el poder legislatiu i la societat civil treballaran mà a mà” per desenvolupar mesures que siguin “útils per avançar cap a la igualtat real, també en el món de l’empresa“. Ha marcat com a prioritat “augmentar la presència de dones en els òrgans de presa de decisions” i ha recordat que hi ha problemàtiques encara sense solucionar com la bretxa salarial entre homes i dones, la coresponsabilitat o el sostre de vidre.

Volver a ACTUALIDAD