Actualitat

Cano a Aragonès: “Són un govern que no governa, incapaç d’aprovar uns pressupostos i que crea fractura social i inseguretat jurídica”

by cscatalunya — 21 agost 2019 @ 12:41
Comparte

El diputat de Cs assegura que culpar al “malvat estat espanyol” és una “excusa” que respon al “discurs insolidari del populisme nacionalista de sempre”

Parlament de Catalunya, dimecres 21 d’agost de 2019“Són un govern que no governa, incapaç d’aprovar uns pressupostos, que només parla mal de la resta d’Espanya, crea fractura social i una inseguretat jurídica que ja ha expulsat a més de 5.000 empreses”. Així li ho ha dit el portaveu d’economia de Ciutadans (Cs), José María Cano, al vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, en la seva compareixença al Parlament per a donar explicacions sobre la retallada del 6% en els pressupostos de la Generalitat. A més, l’ha criticat per no assistir al Consell de Política Fiscal i Financera de les Comunitats Autònomes.

Cano ha assegurat que culpar al “malvat estat espanyol” de l’asfíxia econòmica és una “excusa” que respon al “discurs insolidari del populisme nacionalista de sempre” i ha afegit que “l‘Espanya ens roba’ ja no cola”.

El diputat taronja considera que les retallades que vol aplicar el conseller Pere Aragonès són “el trist resum de la seva nefasta gestió al capdavant de la conselleria” quan el “veritable enemic de les arques catalanes” és el Govern. Un “Triangle de les Bermudes que lideren amb alts càrrecs, ‘xiringuitos’ i subvencions” ha sentenciat.

El portaveu de Cs ha defensat que aquestes retallades són també el resultat de “la corrupció del 3%” perquè “els seus socis són els que portaven bosses de bitllets a Andorra i són els que robaven”, i del “malbaratament del ‘procés’ i els amiguets’”. En aquest sentit, Cano ha preguntat sobre “quant costa als catalans el procés’” ja que “sense aquestes despeses, no hauria d’aplicar aquestes retallades”.

Volver a ACTUALIDAD