Actualitat

Carrizosa: “Demanem a la tríada formada per Colau, Torra i Sánchez que prenguin cartes en l’assumpte i es posin a treballar per solucionar els problemes de seguretat a Barcelona”

by cscatalunya — 26 agost 2019 @ 09:19
Comparte

El líder de Cs ha instat Pedro Sánchez a formar govern i l'ha acusat de fer el paperot amb Podem perquè "estan d'acord en tot i només es barallen per les cadires"

Barcelona, Diumenge 25 d’agost de 2019. “Demanem a la tríada formada per Colau, Torra i Sánchez que prenguin cartes en l’assumpte i es posin a treballar per solucionar els problemes de seguretat a Barcelona”. Així ho ha afirmat el president de Ciutadans al Parlament de Catalunya i membre de l’executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, després de reunir-se avui amb veïns del barri de la Verneda de Barcelona per tractar la creixent inseguretat que es viu en aquest barri i a la Ciutat Comtal.

Carrizosa ha responsabilitzat l’alcaldessa de Barcelona de “no donar importància a la seguretat” i ha acusat el govern de la Generalitat de no fer res en aquesta qüestió. Així mateix, ha recordat que la seguretat “és també competència del govern d’Espanya”, pel que ha instat a les tres administracions a “coordinar-se i reunir aquest mateix mes d’agost en el marc de les Juntes de Seguretat per arribar a acords sobre el desplegament policial que garanteixi la seguretat dels veïns “

En declaracions als mitjans de comunicació el dirigent de la formació liberal ha instat també al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, a formar govern i l’ha acusat d’estar “marejant la perdiu i fer el paperot amb Podem perquè estan d’acord en les coses més bàsiques com que pujaran impostos i que no pensen presentar batalla contra els que volen destruir Espanya “.“Només es barallen per les cadires”, ha lamentat.

Finalment Carrizosa ha reiterat que la seva formació no donarà suport a  un govern de Sánchez en aquesta legislatura. “És una promesa electoral que vam fer i complirem el nostre compromís amb els ciutadans”, ha conclòs

Volver a ACTUALIDAD