Actualitat

Roldán: “El Síndic de Greuges és un vividor del ‘procés’ que hauria de donar la cara per la seva presumpta vinculació amb la trama del 3%”

by cscatalunya — 28 agost 2019 @ 17:05
Comparte

La líder de Cs a Catalunya assegura que Pedro Sánchez “s'atrinxera” i “utilitza als seus socis de govern per seguir amagat”

Barcelona, 28 d’agost de 2019. “El Síndic de Greuges és un vividor del ‘procés’ que hauria de donar la cara per la seva presumpta vinculació amb la trama del 3%”. Així ho ha dit la portaveu de Cs al Parlament de Catalunya i al Senat, i també portaveu de l’executiva nacional del partit, Lorena Roldán, després de que hagi aparegut publicada una fotografia de Rafael Ribó, en un viatge a Berlín en el 2015, amb càrrecs de Convergència imputats. Roldán ha anunciat la petició d’un “ple extraordinari i urgent”perquè Ribó comparegui, així com la relació d’obsequis rebuts per part de la Sindicatura de Greuges des del 2015.

La portaveu taronja considera que el fet de “que el Síndic hagi caigut en les xarxes de la corrupció de Convergència és una mostra més de la situació alarmant que estem vivint a Catalunya”. “Té temps per fer viatges, fer rodes de premsa per parlar malament d’Espanya, però per donar comptes de la corrupció són tot excuses” ha dit. A més, ha recordat que “el seu mandat ha caducat” i que “el seu paper és defensar els drets i llibertats de tots els catalans” quan “només defensa als polítics separatistes”.

Sobre els pressupostos presentats per la Generalitat, Roldán ha dit que té “poca esperança de que parlin dels problemes reals dels catalans” com les llistes d’espera en sanitat o els barracons.

La líder de Cs a Catalunya també ha parlat del president del govern, Pedro Sánchez, que “s’atrinxera” i “utilitza als seus socis de govern per a seguir amagat”. Roldán creu que “és una vergonya que el país estigui paralitzat per unes cadiresge” i que no hi hagi pacte de govern “per una qüestió d’egos”. “Unes noves eleccions seria una terrible notícia per a tots els espanyols” i una “irresponsabilitat” per part de Pedro Sánchez.

Volver a ACTUALIDAD