Actualitat

Carrizosa: “Sánchez continua marejant la perdiu i, en comptes d’atacar als constitucionalistes, hauria de formar govern amb els seus socis naturals”

by cscatalunya — 1 setembre 2019 @ 15:48
Comparte

El líder de Csassegura que “és impossible investir com a president de la Generalitat a un fugit de la justícia” encara que es creguin “els intocables del ‘procés’”

Santa Coloma de Gramenet, diumenge 1 de setembre de 2019. “Sánchez continua marejant la perdiu i, en comptes d’atacar als constitucionalistes, hauria de formar govern amb els seus socis naturals” ha assegurat el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i membre de l’executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, en una visita a les festes de Santa Coloma de Gramenet. Carrizosa ha dit que el “soci preferent” del president del govern, Pedro Sánchez, són “els que volen apujar impostos i no donar solucions als ciutadans” i recorda que “té l’encàrrec del Rei”.

El portaveu taronja també ha dit que “és impossible investir com a president de la Generalitat a un fugit de la justícia” encara que es creguin “els intocables del ‘procés’”, després de que el president català, Quim Torra, hagi llançat aquesta proposta. I ha afegit que la seva formació no tolerarà “que el Parlament es converteixi en el Teatre Nacional de Catalunya” per a les performances” dels partits separatistes. Per això, ha tornat a demanar “que Torra deixi la Generalitat i convoqui eleccions”.

Carrizosa també ha anunciat que el seu partit proposarà que es tramiti una “llei sobre pobresa energètica”, similar a la que es va presentar el 2016 però amb millores per donar resposta als que no poden pagar els subministraments. Torra pensa més en escalfar els carrers la pròxima tardor, que les cases el pròxim hivern” ha lamentat. D’altra banda, ha apel·lat a la responsabilitat dels polítics a donar solucions a policies, jutges i fiscals davant el “repunt de delictes violents en grans capitals com Barcelona i Madrid”. Carrizosa creu que cal actuar davant “el sentiment d’impunitat dels delinqüents” i “la impotència dels ciutadans que no s’atreveixen a sortir al carrer”.

Volver a ACTUALIDAD