Actualitat

Roldán: “És una vergonya que, per pal·liar l’auge de la inseguretat, Marlaska digui que cal canviar-se la cartera de butxaca”

by cscatalunya — 3 setembre 2019 @ 13:33
Comparte

Guilarte lamenta que Colau hagi convertit Barcelona en el lloc ideal "per als que volen delinquir"

Barcelona, dimarts 3 de setembre de 2019. “És una vergonya que, per pal·liar l’auge de la inseguretat, el ministre de l’Interior, Grande-Marlaska, digui que cal canviar-se la cartera de butxaca“. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i portaveu al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, després de reunir-se amb associacions de veïns del barri del Raval de Barcelona per tractar la inseguretat a la ciutat. A la reunió també hi ha assistit la presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, i la diputada al Congrés per Barcelona, Carina Mejías.

Roldán ha assenyalat que mentre altres “estan amb la seva obsessió per la independència i confrontació amb l’Estat“, Cs “treballa per la seguretat dels ciutadans“. Ha afirmat que, “mentre a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, li molesta que hi hagi més policies als carrers“, al partit taronja li molesta “que hi hagi més delinqüents” i ha anunciat que la formació presentés mesures tant a l’Ajuntament, Parlament i Congrés dels diputats per revertir la situació. “Recuperarem la seguretat a Barcelona“, ha sentenciat.

La presidenta del grup de Cs a l’Ajuntament de la ciutat comtal, Llum Guilarte, ha lamentat que l’alcaldessa hagi convertit Barcelona en el lloc ideal “per als que volen delinquir“, i ha anunciat la petició de compareixença del tinent d’alcalde de seguretat, Albert Batlle, perquè el govern municipal “no té un pla a mitjà o a llarg termini per acabar amb la inseguretat“. També ha avançat que el grup municipal ha desenvolupat “un pla de seguretat integral ple de mesures innovadores i consensuades amb entitats veïnals i representants de la policia” que només necessitaria “la voluntat política de Colau per poder-se aplicar“.

Per contra, ha lamentat que l’alcaldessa “doni suport als que fomenten la turismofòbia i hagi permès la lliure interpretació de les ordenances de civisme“. “En comptes de treballar per Barcelona, Colau s’ha dedicat 4 anys a impregnar el seu sectarisme per tota la ciutat“, ha apuntat.

La diputada taronja, Carina Mejías, que va liderar l’oposició constitucionalista durant l’anterior legislatura al consistori barceloní, ha advertit que “aviat no quedarà cap districte de Barcelona on els veïns no hagin sortit a protestar per la inseguretat” i ha assenyalat que “la seguretat és un valor fonamental per a la convivència“. Ha remarcat que encara que “Colau es declari víctima, com sempre fa“, qui pateix més pateix la delinqüència “són els més humils“.

Volver a ACTUALIDAD