Actualitat

Arrimadas: “Sánchez demostra que no té un pla de govern sinó un pla per repartir-se el botí”

by cscatalunya — 4 setembre 2019 @ 14:18
Comparte

La portaveu taronja al congrés anuncia un pla de xoc contra la delinqüència i afirma que "més policies vol dir més llibertat, seguretat i democràcia"

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de setembre de 2019. “Pedro Sánchez demostra que no té un pla de govern, sinó un pla per repartir-se el botí“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, en valorar les mesures que el president en funcions, Pedro Sánchez, ha presentat per intentar revalidar la presidència. Arrimadas ha remarcat que “veiem com Podemos i PSOE es tornen a enfadar per repartir-se les cadires” i ho ha qualificat de “vella política“. “No sé si també es voldran repartir els jutges“, ha lamentat.

La portaveu taronja ha anunciat un pla nacional de xoc contra la delinqüència*, amb especial èmfasi per a la ciutat de Barcelona, després que càrrecs de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Parlament de Catalunya, Congrés dels Diputats i Parlament Europeu, s’hagin reunit amb entitats socials, sindicats policials i representants del sector del turisme per conèixer les seves impressions sobre la inseguretat a la ciutat comtal.

Arrimadas ha afirmat que “més policies signifiquen més llibertat, seguretat i democràcia” i ha assenyalat que el pla elaborat per Cs vol “acabar amb la impunitat dels que surten cada dia a robar“. “Volem donar un missatge ferm contra la delinqüència“, ha afegit i ha apuntat que, per tallar la situació a Barcelona, també seria necessari “un reforç d’efectius de Guàrdia Civil i Policia Nacional“.

Ha recordat que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “sempre es posa del costat dels que incompleixen la llei i no dels que pateixen la delinqüència” i ha denunciat que durant el seu mandat han disminuït els recursos de la Guàrdia Urbana. Finalment, ha assenyalat que moltes de les mesures proposades per Cs “es podrien aplicar demà mateix si l’Ajuntament o la Generalitat” tinguessin la voluntat per fer-ho, però el President Torra “s’ha dedicat a crear xiringuitos i a treballar per al ‘procés’“.

*S’adjunta el Plan de choque por la seguridad y contra la delincuencia’.

Volver a ACTUALIDAD