Actualitat

Cano: “La prioritat dels partits separatistes és que els recursos de la Generalitat se’n vagin pel forat negre del procés”

by cscatalunya — 5 setembre 2019 @ 22:20
Comparte

El portaveu de Cs a la comissió d'Economia del Parlament avança que no donessin suport "uns pressupostos que van en contra dels catalans"

Dijous, 5 de setembre de 2019. “La prioritat dels partits separatistes és que els recursos de la Generalitat se’n vagin pel forat negre del procés”. Així ho ha afirmat el portaveu de Ciutadans a la Comissió d’Economia del Parlament, José María Cano, després de reunir-se amb responsables del Departament d’Economia per parlar dels pressupostos de la Generalitat per al 2020. Cano ha criticat que l’única prioritat del Govern sigui “dividir els catalans i separar Catalunya de la resta d’Espanya” i que per tant “els comptes estan impregnats del procés de ruptura i confrontació”.

El portaveu d’Economia de la formació liberal ha destacat que “les prioritats del Govern no són els temes socials, ni la sanitat, la seguretat o l’educació” i que les úniques propostes han estat més retallades i una pujada d’impostos que repercuteix en els de sempre: la classe mitjana i treballadora. “No s’ha parlat de les prioritats de la Catalunya real”, ha afegit el portaveu de Cs.

Finalment Cano ha anunciat que la seva formació “no donarà suport uns pressupostos que van en contra dels catalans” i ha afegit que si el Govern els tramita al Parlament Ciutadans presentarà propostes alternatives d’acord amb les prioritats dels catalans.

Volver a ACTUALIDAD