Actualitat

Roldán: “Mentre nosaltres treballem contra la inseguretat, Torra escalfa els carrers i vol tornar a trencar la convivència”

by cscatalunya — 5 setembre 2019 @ 22:02
Comparte

La portaveu taronja recorda que Cs és l'únic partit "que no s'ha menjat els mantres del separatisme" i lamenta que amb el govern de Sánchez "no es defensi als catalans"

Parlament de Catalunya, 5 de setembre de 2019. “Mentre nosaltres treballem contra la inseguretat, Torra escalfa els carrers i vol tornar a trencar la convivència“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, en la reunió que el grup parlamentari ha mantingut amb motiu de l’inici del curs polític. Roldán ha advertit que l’únic projecte del president de la Generalitat, Quim Torra, és “buscar la confrontació amb l’Estat” i ser el president “de la república imaginària“.

La portaveu taronja ha afirmat que la prioritat de Cs és “fer polítiques per a tots els catalans” i ha exemplificat que, “mentre nosaltres ens reunim amb els agents afectats per la inseguretat a Barcelona, Torra marxa a Waterloo a rebre instruccions del fugat de la justícia Puigdemont“. També ha recordat que demà es compleixen dos anys del cop d’estat del 6 de setembre de 2017 “on el separatisme va trepitjar els drets de tots els catalans i va esborrar d’un cop de ploma a més de la meitat dels ciutadans” i ha apuntat que “Cs va ser la veu del constitucionalisme” i no permetrà que el dia “caigui en l’oblit“.

Roldán ha afirmat que la formació liberal és l’únic partit “que no s’ha menjat els mantres del separatisme” i ha lamentat que amb el govern de Pedro Sánchez “no es defensi als catalans“. “Si Sánchez segueix amb la seva política de pactes amb populistes i nacionalistes ens tindrà al davant“, ha sentenciat i ha recordat que “ja hem vist els pactes de la infàmia del PSC amb els que ens criden bèsties tarades“.

D’altra banda, el president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, ha explicat que Cs inicia el curs polític amb el lideratge de Lorena Roldán “per revalidar l’èxit electoral“. Ha recordat que la formació lidera la presentació de propostes socials a la cambra catalana i ha apuntat que “encara que sembli que el Procés ho absorbeix tot, Cs té clar que treballa per a tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD