Actualitat

Roldán a Torra: “Té dues opcions: complir les lleis i ser un demòcrata o incomplir-les i acabar com els seus companys si finalment són condemnats”

by cscatalunya — 7 setembre 2019 @ 16:13
Comparte

La portaveu taronja sol·licitarà la compareixença de Torra perquè expliqui quant “malbarataran" en una Diada que "només té com a objectiu dividir i fracturar la societat catalana"

Reus, dissabte 7 de setembre de 2019. “Té dues opcions: complir les lleis i ser un demòcrata o incomplir-les i acabar com els seus companys si finalment són condemnats”. Així s’ha dirigit la portaveu de l’Executiva Nacional de Ciutadans i portaveu al Parlament, Lorena Roldán, a Torra quan es compleixen dos anys del cop d’estat a Catalunya del 6 i 7 de setembre. Roldán ha recordat que “el separatisme s’ha equivocat de data i de lloc perquè estem en el segle XXI i en una democràcia europea”.

Davant les amenaces de Torra, la portaveu de Cs al Parlament i candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat ha llançat un missatge: “ja n’hi ha prou d’amenaçar a l’Estat setmana sí i setmana també, ja n’hi ha prou de continuar fracturant la societat catalana i amenaçar amb saltar-se les lleis i la Constitució”.

Durant un passeig Ciutadà per la plaça Prim de Reus, Lorena Roldán ha titllat de “lamentable” el lema triat per la Diada: ‘Tornarem”, i li ha advertit a Torra que “si el separatisme insisteix en el cop, a Cs el tornarem a frenar com ja vam fer el 2017”. També ha anunciat que la formació taronja no assistirà als actes de la Diada que ha qualificat de “festa privada de l’independentisme”. Tanmateix, ha anunciat que sol·licitarà la compareixença del President Torra perquè expliqui “quants diners de tots els catalans malbarataran en aquesta festa que només té com a objectiu dividir i fracturar la societat catalana”.

Finalment, la portaveu de l’Executiva Nacional de Ciutadans ha criticat que Sánchez “no estigui pensant en els espanyols sinó que està jugant a les cadires amb Iglesias”, després de l’oferta “indignant” d’aquesta setmana de llocs en la CNMV o en el CGPJ. I li ha demanat a Sánchez que “pari ja amb aquest espectacle i deixi d’avergonyir als ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD