Actualitat

Carlos Carrizosa: “Avui és el dia en què els radicals volen paralitzar Barcelona”

by cscatalunya — 11 setembre 2019 @ 14:14
Comparte

El president del grup parlamentari de Cs demana a Sánchez que “apliqui la Constitució per evitar que Torra continuï enverinant la societat catalana”

Barcelona, divendres 18 d’octubre del 2019. “Avui és el dia en què els radicals volen paralitzar Barcelona”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) i membre de l’executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, en una jornada de vaga general convocada pel separatisme que ha impedit a “molts treballadors arribar als seus llocs de feina”. “Avui Barcelona és el punt de reunió de separatistes que volen alterar les normes de la democràcia”, ha sentenciat.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació a “la zona zero dels disturbis i aldarulls que es van viure anit a Barcelona”. “Tot això és allò al que ens ha conduït la radicalitat del separatisme de Torra”, ha dit Carrizosa, després de recordar queva ser el mateix president de la Generalitat qui “va animar els CDR a ‘apretar’” i qui, ahir mateix, va dir que “posarà data per a un nou cop”.

El president del grup parlamentari de Cs ha advertit que “aquesta situació no pot continuar així” i considera que la solució ha de venir del Govern d’Espanya. Per això, ha instat al president del govern en funcions, Pedro Sánchez, que “apliqui la Constitució a Catalunya” per evitar que “Torra continuï amenaçant i coaccionant a la major part dels catalans i enverinant la societat catalana”.

Volver a ACTUALIDAD