Actualitat

Roldán: “Catalunya som tots avui i sempre, prou de dividir i enfrontar als catalans”

by cscatalunya — 11 setembre 2019 @ 14:14
Comparte

La portaveu de Cs adverteix a Torra que "deixi d'amenaçar amb referèndums il·legals" i li demana que convoqui "d'una vegada per totes eleccions democràtiques"

Barcelona, dimecres 11 de setembre de 2019. “Catalunya som tots avui i sempre, prou de dividir i enfrontar als catalans“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i de l’executiva nacional del partit, Lorena Roldán, a la Diada, celebració que ha apuntat que “des de fa anys ja no representa tots els catalans“.

Roldán, ha qualificat de “vergonyós” el lema triat per l’executiu català i ha lamentat que “des de fa anys la Diada representi única i exclusivament als separatistes“. “Ja n’hi ha prou de dividir i enfrontant a tots els catalans“, ha afirmat, i ha afegit que “en una jornada que hauria de ser de tots, veiem com la propaganda separatista i els homenatges als que van donar un cop d’estat ho inunden tot“.

La portaveu ha advertit a Torra que “deixi d’amenaçar amb referèndums il·legals” i li ha demanat que convoqui “d’una vegada per totes eleccions democràtiques“. Ha explicat que el Govern “no només es gasta els diners de tots en xiringuitos, sinó també en fer propaganda en dies assenyalats“, exposant que celebracions com la Diada o Sant Jordi s’han convertit en “festes privades de l’independentisme pagades amb els diners de tots els catalans“.

També ha lamentat que en el missatge institucional de Torra, aquest l’hagi aprofitat “per insistir en la seva amenaça contra l’estat i en tornar a donar un cop“. Ha afirmat que la declaració “va vulnerar i va trepitjar els interessos i drets de tots els ciutadans” i ha considerat “lamentable que s’usi una jornada que hauria de ser d’unió per enfrontar als catalans“.

Volver a ACTUALIDAD