Actualitat

Roldán: “Ahir no només va ser la Diada, sinó l’inici de la tardor calenta de Torra”

by cscatalunya — 12 setembre 2019 @ 17:00
Comparte

La portaveu de Cs afirma que "Torra viu a la seva república imaginària on tallar carretes és llibertat d'expressió però posar l'himne d'Espanya és incívic"

Barcelona, dijous 12 de setembre de 2019. “Ahir no només va ser la Diada, sinó l’inici de la tardor calenta de Torra“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i de l’executiva nacional del partit, Lorena Roldán, després d’atendre els mitjans de comunicació. Roldán ha condemnat l’intent d’assalt d’ahir al Parlament i els atacs patits per periodistes per part dels CDR’s i ha assenyalat que el president de la Generalitat, Quim Torra, “porta mesos escalfat els carrers i ahir es van veure el resultat“.

La portaveu ha lamentat que el president del Parlament, Roger Torrent, “encara no hagi condemnat els fets” i ha advertit que, “tot i que hi va haver menys participants en la manifestació de la Diada, aquests estan cada vegada més radicalitzats“. “Part de l’independentisme s’ha radicalitzat i han trobat en Torra seva justificació“, ha apuntat i ha remarcat que “a ningú se li escapa l’actitud irresponsable” del president “cridant a la desobediència“. “Si un es dedica a escalfar els carrers, després hi ha conseqüències“, ha sentenciat.

Roldán ha afirmat que “Torra viu en la seva república imaginària on tallar carretes és llibertat d’expressió” però que, en canvi, “posar l’himne d’Espanya és incívic“. Ha denunciat que els Mossos hagin identificat a les persones que ahir van posar l’himne en l’homenatge a Rafael Casanovas i ha apuntat que es tracta “d’una mostra més de com s’utilitzen els Mossos com a policia política“.

Finalment, la diputada taronja ha lamentat que mentre tot això succeeix, el president del Govern, Pedro Sánchez “estigui absent amagat darrere dels seus socis nacionalistes“. “Volem recordar-li a Sánchez que Torra serà el primer president assegut al banc dels acusats per desobediència“, ha matisat i ha afirmat que “els catalans tenen un president que cada dia es reafirma en què tornarà a donar un cop d’estat “.

Volver a ACTUALIDAD