Actualitat

Cano: “És una aberració que el Govern blanquegi i justifiqui accions de boicot com les que promou l’ANC”

by cscatalunya — 18 setembre 2019 @ 16:39
Comparte

El diputat de Cs insta el Govern a “realitzar una declaració institucional de rebuig” a les campanyes de l’ANC que “discriminen per motius ideològics”

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de setembre del 2019. “És una aberració que el Govern blanquegi i justifiqui accions de boicot com les que promou l’ANC”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu en la comissió d’Economia, José María Cano, després que els partits separatistes hagin rebutjat la seva proposta que denuncia que des de l’executiu català es donin suport a les campanyes de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), com la de boicotejar les empreses contràries a la independència.

Cano considera una “vergonya que el Govern vagi de la mà dels qui fan llistes de bons i dolents” i dels qui tenen l’objectiu de “desestabilitzar un país democràtic com és Espanya”. “És una aberració que polítics irresponsables blanquegin als qui discriminen per motius ideològics”, ha manifestat.

Per això, ha instat el Govern a “realitzar una declaració institucional de rebuig a les campanyes que realitza l’ANC”. “Aprofitin l’oportunitat que els donem avui; Facilitin la vida a les empreses i deixin de ser part del problema”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD