Actualitat

Roldán: “El que preocupa el Govern no és una altra cosa que malbaratar els diners de tots a seguir amb el ‘procés’”

by cscatalunya — 19 setembre 2019 @ 17:05
Comparte

La portaveu nacional de Cs creu que Sánchez “s'ha retratat en no acceptar les condicions mínimes per a qualsevol demòcrata”, com l'aplicació del 155 a Catalunya

Barcelona, dijous 19 de setembre del 2019. “El que preocupa  el Govern no és una altra cosa que malbaratar els diners de tots a seguir amb el ‘procés’”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans a Catalunya i portaveu a l’executiva nacional, Lorena Roldán, que considera que “els problemes diaris dels catalans no són una preocupació per al govern de la Generalitat”, sinó “muntar xiringuitos i col·locar ‘amiguets’ del procés”.

Roldán ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb representants de la Fundació ONCE a Barcelona, on ha pogut “comprovar de primera mà la feina” que fan d’acompanyament a les persones cegues o amb d’altres discapacitats. En aquest sentit, ha recordat que “més de mig milió de catalans té algun tipus de discapacitat” i per això és important que el Govern desplegui “d’una vegada per sempre” lleis com la de discapacitat i que adapti les lleis autonòmiques a la convenció sobre persones amb discapacitat de Nacions Unides de 2006.

D’altra banda, en clau de política nacional, ha criticat la “irresponsabilitat” del president del govern en funcions, Pedro Sánchez, per “abocar Espanya a unes noves eleccions” i creu que “s’ha retratat en no acceptar les tres condicions de Ciutadans mínimes per a qualsevol demòcrata”. “Ha preferit repetir les eleccions abans que trencar amb els seus socis nacionalistes, prometre no indultar als qui van donar un cop i no apujar impostos a les famílies ni les quotes als autònoms”, ha afegit.

Ha advertit que des de la formació taronja estan “preparats per aquesta segona oportunitat en les urnes” en les quals confia a “sumar un escó més”. “Si sumem un escó més ens posarem en contacte amb el PP per tenir un govern alternatiu en menys d’un mes”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD