Actualitat

Roldán: “Es compleixen dos anys des que el govern de Puigdemont va escalfar el carrer amb l’objectiu d’impedir l’acció de la justícia”

by cscatalunya — 20 setembre 2019 @ 20:30
Comparte

La líder de Cs evidencia que els socialistes “són els còmplices perfectes del nacionalisme”, després de conèixer que “el PSC forma part del xiringuito del Diplocat”

Barcelona, divendres 20 de setembre del 2019. “Avui es compleixen dos anys des que el govern de Puigdemont, l’ANC, Òmnium i els partits separatistes es van dedicar a escalfar el carrer amb l’objectiu d’impedir l’acció de la justícia contra els seus delictes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu de l’executiva nacional, Lorena Roldán, en declaracions als mitjans de comunicació quan es compleixen dos anys des que “els servidors públics que investigaven els preparatius per al cop van haver de patir la violència dels radicals separatistes” en la conselleria d’Economia.

Roldán ha lamentat que el conseller d’Economia i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, avui es dediqui a “treure pit d’un dia tan trist i lamentable com el que es va viure fa dos anys”, quan van ocórrer fets “que van en contra de la democràcia”.

D’altra banda, s’ha referit a la notícia que explica que el PSC forma part del Diplocat, “un xiringuito separatista que es gasta els diners de tots els catalans a parlar malament d’Espanya i que va ser clau per al cop”. Per a Roldán, això demostra que els socialistes són “els còmplices perfectes del nacionalisme”. “Pedro Sánchez sempre que té l’oportunitat tria als nacionalistes com a socis”, ha afegit.

I després que Pedro Sánchez hagi dit en una entrevista que ‘no podria dormir amb Podemos en el govern’, Roldán ha manifestat: “A Sánchez no li amoïna que hàgim de repetir les eleccions per culpa del seu fracàs, ni el seu pacte de la vergonya amb els ultra nacionalistes i amb Bildu a Navarra, ni que Torra es dediqui a trepitjar i vulnerar els drets dels catalans dient que no acatarà la sentència”. No obstant això, “als espanyols sí que els amoïna que Sánchez segueixi en Moncloa”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD