Actualitat

Cs sol·licita la compareixença de la consellera de Cultura al Parlament per l’anunci de retallades en el seu departament

by cscatalunya — 23 setembre 2019 @ 13:38
Comparte

El diputat de Cs, Héctor Amelló, adverteix que “la cultura ja està en una situació prou precària perquè hi hagi més retallades”

Parlament de Catalunya, dilluns 23 de setembre del 2019. El diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu en la comissió de Cultura, Héctor Amelló, ha sol·licitat la compareixença de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, davant el recent anunci de retallades de fins a un 6% en el seu departament.

Amelló s’ha mostrat “preocupat per aquestes retallades” i creu que és “greu i alarmant” que el Govern continuï retallant en cultura quan “és un dels departaments amb menys pressupost de la Generalitat” i un dels pocs que “no ha recuperat la inversió des de les retallades del 2010”.

Així mateix, ha advertit que “la cultura ja està en una situació prou precària perquè anunciïn més retallades que poden posar en risc la gestió d’institucions que són essencials”. “Aquestes retallades van en contra del que hauria de fer-se, que és invertir més”, ha manifestat, després de criticar que tots els Consellers que han passat per aquest Departament van prometre “apujar les inversions i van fer tot el contrari”.

Volver a ACTUALIDAD