Actualitat

Carrizosa: “Torra no parla dels problemes dels catalans, però en canvi sí dóna suport als detinguts per presumptes delictes de terrorisme”

by cscatalunya — 25 setembre 2019 @ 14:38
Comparte

El president de Cs al Parlament anuncia que han denunciat a Torra davant la JEC "perquè es retiri tota la propaganda partidista dels edificis públics"

Parlament de Catalunya, dimecres 25 de setembre. “Torra no parla dels problemes dels catalans, però en canvi dóna suport als detinguts per presumptes delictes de terrorisme“. Així ho ha dit el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de la intervenció del president de la Generalitat, Quim Torra, en el debat de política general. Carrizosa ha lamentat que el president “no parlés de llistes d’espera en sanitat i dependència, la pobresa infantil o la fugida d’empreses“, però en canvi “hagi rubricat el seu discurs afirmant que tornaran a exercir l’autodeterminació“.

El diputat taronja ha criticat que el president del Govern, Pedro Sánchez, “encara no hagi comparegut per opinar” respecte les detencions per terrorisme de dilluns passat a Sabadell, uns fets “gravíssims que estan recolzats per Torra“. “No sé si Sánchez dorm o no tranquil, però ens mereixem un president que li tregui el son la manca de llibertat que es viu a Catalunya imposada pel nacionalisme“, ha sentenciat.

Carrizosa també ha anunciat que Cs ha denunciat a Torra davant la Junta Electoral Central (JEC) “perquè es retiri tota la publicitat partidista dels edificis públics” en el primer dia de període electoral de cara al 10 de novembre. Ha afirmat que “Cs, a diferència de Sánchez, sí que es posa les piles” i ha recordat que “la JEC ja va obligar a retirar la propaganda separatista dels edificis públics en el passat període electoral“.

Volver a ACTUALIDAD