Actualitat

Roldán a Torra: “És vostè el President de la Generalitat o el cap dels CDR’s?”

by cscatalunya — 25 setembre 2019 @ 21:07
Comparte

La portaveu de Cs afirma que Torra "és un perill públic" que "no té res a oferir als catalans, només separar-los"

Parlament de Catalunya, dimecres 25 de setembre de 2019. “¿Senyor Torra, vostè és el president de la Generalitat o el cap dels CDR’s?“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, al President de la Generalitat, Quim Torra, en el debat de política general. Roldán ha criticat que Torra, després de la detenció de 9 membres dels CDR’s acusats de terrorisme i rebel·lió, “sortís públicament a defensar a aquestes persones” i li ha demanat que “posi fi a aquesta bogeria perquè la propera vegada pot ser massa tard“.

Vostè ha obert la caixa de pandora“, ha assenyalat la portaveu, i ha recordat que des de Cs “ja vam advertir que els CDR’s se li anirien de les mans“. Ha apuntat que Torra “quan ha de defensar els catalans, acatar sentències o condemnar la violència, sempre tria als comandos separatistes” i ha afirmat que si el president “dediqués tot el temps que dedica a la independència als més necessitats, les coses anirien millor”.

Roldán ha afirmat que Torra “és un perill públic” que “no té res a oferir als catalans, només separar-los” i ha lamentat que el seu discurs “només hagi estat repetir el que el fugat de la justícia Carles Puigdemont li ha dictat des Waterloo“. Ha explicat que “els demòcrates no donen cops d’estat“, com van donar els partits separatistes en 2017, i que “els demòcrates respecten l’estat de dret i no se salten les lleis“. “Se li ha acabat el temps, fes-nos un favor i dimiteixi“, ha sentenciat la diputada.

La portaveu taronja també ha afegit que “per mantenir els xiringuitos separatistes com el Diplocat” ara es compti “amb la inestimable ajuda dels socialistes“. Roldán ha apuntat que “el PSC sempre troba una manera de socórrer al separatisme“, i ha assenyalat que ho fa “parlant d’indults o proposant un referèndum d’aquí a 10 anys com va fer Iceta“. Ha afirmat que “els hi hauria de fer vergonya actuar com a còmplices del separatisme” i ha considerat que “Sánchez no ho vol veure perquè està encegat de poder“.

Volver a ACTUALIDAD