Actualitat

Carrizosa: “Estic orgullós d’haver estat expulsat del ple del Parlament per defensar la democràcia”

by cscatalunya — 26 setembre 2019 @ 21:19
Comparte

Cs anuncia que impugnarà davant el Tribunal Constitucional la resolució de la CUP aprovada pels partits separatistes que reitera el cop d'estat perpetrat el 2017

Parlament de Catalunya, dijous 26 de setembre de 2019. “Estic orgullós d’haver estat expulsat del ple del Parlament per defensar la democràcia“. Així ho ha dit el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després d’haver estat expulsat pel president del Parlament, Roger Torrent, del ple de la cambra al final del debat de política general. Carrizosa ha qualificat d'”infàmia” que els partits separatistes, després de negar-se a condemnar el terrorisme en una proposta presentada per Cs, “hagin ovacionat” al ple de la cambra als membres dels CDR’s en presó preventiva acusats de terrorisme.

Carrizosa considera que “s’ha creuat una línia vermella” perquè “mai uns polítics havien donat suport explícitament” a persones que ingressen a la presó preventiva per delictes de terrorisme i ha recordat que líders independentistes com el fugat de la justícia Carles Puigdemont i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, “s’han fet fotografies abraçats de terroristes com Arnaldo Otegi, Frederic Bentanachs i Carlos Sastre“. “Tindrem un problema si aquests líders embogits segueixen pels seus furs“, ha sentenciat.

Ciutadans ha anunciat que impugnarà davant el Tribunal Constitucional (TC) la resolució presentada per la CUP i aprovada amb el suport de Junts per Catalunya i ERC que reitera el cop d’estat perpetrat el 2017 pels partits separatistes. “Ens van a tenir al davant, mai abandonarem la lluita per la llibertat“, ha afirmat Carrizosa, i ha exigit al president del govern en funcions, Pedro Sánchez, que “es pronunciï davant d’un parlament que gelea a acusats de terrorisme i empari els constitucionalistes“.

Volver a ACTUALIDAD