Actualitat

Gragera: “Torra és un perill públic que treballa contra Catalunya”

by cscatalunya — 26 setembre 2019 @ 16:03
Comparte

El diputat de Cs acusa els partits separatistes de voler expulsar de Catalunya "tot els que els molesta" i afirma que només representen "als més radicals dins de l'independentisme"

Parlament de Catalunya, dijous 26 de setembre de 2019. “El President Quim Torra és un perill públic que treballa contra Catalunya“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Dimas Gregera, durant la presentació de les propostes de resolució presentades per Cs en el debat de política general celebrat al Parlament. Gragera ha afirmat que els grups separatistes “han superat tots els límits” en haver “criminalitzat jutges, fiscals i forces de seguretat” en defensar als membres dels CDR’s detinguts i acusats de terrorisme en comptes de condemnar els fets.

El diputat taronja ha apuntat que mentre el Govern “anuncia la confrontació amb l’Estat, Cs demana obertament l’aplicació de l’article 155 de la Constitució” i ha afirmat que “espera” que un cop s’anunciï la sentència del judici del ‘procés’ “siguin demòcrates i respectin la sentència“. “Ni amnistia ni indults“, ha afegit el diputat, i ha demanat al PSC “que deixi clara la seva posició“.

Gragera ha acusat els partits separatistes de voler expulsar de Catalunya “tot els que els molesta“, ja que una de les seves propostes demana retirar als agents de la Guàrdia Civil desplegats a Catalunya, i ha afirmat que només representen “als més radicals dins de l’independentisme“. “Ens oposem frontalment a les seves polítiques mentre nosaltres proposem solucions“, ha assenyalat i ha acusat el Govern de representar “als que promouen boicots a les empreses, als vividors del ‘procés’ i als que amenacen jutges i fiscals“.

Un dirigent responsable no es posa del costat dels que tenen explosius o es fa fotografies amb Arnaldo Otegi“, ha sentenciat, i ha lamentat que per algunes escoles catalanes “no arribessin a temps ni tan sols els barracons, però en canvi sí que arriben les subvencions a associacions que espien als nens a les escoles“. Ha afirmat que el Govern “no persegueix l’interès general” i ha lamentat que el ‘procés’ “hagi entrat en via morta i en procés de radicalització“.

Volver a ACTUALIDAD