Actualitat

Roldán anuncia que plantejarà a Rivera presentar una moció de censura a Torra, després d’una “setmana negra a Catalunya”

by cscatalunya — 29 setembre 2019 @ 15:15
Comparte

La portaveu de Cs critica que el president català “no només anima als CDR, sinó que aplaudeix als que estan a la presó preventiva per presumpte terrorisme”

Sabadell, diumenge 29 de setembre de 2019. La portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i de l’executiva nacional del partit, Lorena Roldán, ha anunciat avui que plantejarà al líder de Cs, Albert Rivera, i a la secretaria general de la formació que s’inclogui en l’ordre del dia de l’executiva d’aquest dilluns un nou punt “per debatre sobre la presentació d’una moció de censura a Torra” al Parlament de Catalunya, després de la detenció de diversos membres dels comandos radicals separatistes per presumpte terrorisme.

Roldán ha dit que el president de la Generalitat, Quim Torra, “no només anima als CDR, sinó que aplaudeix als que estan a la presó preventiva per presumpte terrorisme” i que, segons informacions publicades en premsa, un d’ells “podria haver assenyalat a Torra i, fins i tot, aquest podria haver-los ajudat”. “És la primera vegada que es deté a persones amb explosius, amb Goma-2, amb objectius per atemptar contra Catalunya”, el que significa “traspassar línies vermelles” ha sentenciat.

La portaveu taronja ha recordat que, en el ple del Parlament, “els partits separatistes han aprovat resolucions que el Tribunal Constitucional (TC) ja ha declarat il·legals”, han votat “per expulsar a la Guàrdia Civil de Catalunya” i que ella va ser reprovada “per dir que Torra és un perill públic en actuar com si fos el cap dels comandos separatistes”. Roldán també ha denunciat que s’expulsés al president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, “per denunciar la infàmia de Torra i diputats separatistes en aplaudir a presumptes terroristes”.

Volver a ACTUALIDAD