Actualitat

Lorena Roldán: “Si el PSC trenca la unió dels constitucionalistes, gana el senyor Torra i perden els catalans”

by cscatalunya — 3 octubre 2019 @ 15:06
Comparte

La líder de Cs demana a Iceta que “rectifiqui” i doni suport a la moció de la convivència de Cs perquè, si no ho fa, “el constitucionalisme s'afebleix en tota Espanya”

Parlament de Catalunya, dijous 3 d’octubre del 2019. “Si el PSC trenca la unió dels constitucionalistes, gana el senyor Torra i perden els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, després de reunir-se amb el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, qui ha mostrat la seva disposició a donar suport a la moció de censura contra Quim Torra proposta per la formació taronja i que es debatrà dilluns vinent.

En una roda de premsa al Parlament, Roldán ha explicat que la “moció de la convivència va molt més enllà d’una suma parlamentària” perquè “és el primer pas dels constitucionalistes per retornar la llibertat als catalans”, que estan veient “vulnerats els seus drets” per part d’un president de la Generalitat –referint-se a Quim Torra- que “aplaudeix presumptes terroristes”.

En aquest sentit, Roldán ha demanat al líder del PSC, Miquel Iceta, que “reflexioni i rectifiqui” perquè “encara són a temps de donar suport a la moció de la convivència, de la llibertat i de la seguretat”. Així mateix, ha apel·lat a la “responsabilitat” dels socialistes i els ha advertit que, si no donen suport a la moció de censura, “el constitucionalisme s’afeblirà en tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD