Actualitat

Bal: “Hem presentat una denúncia contra Torra davant la Fiscalia per la seva possible vinculació amb els CDR detinguts”

by cscatalunya — 4 octubre 2019 @ 15:40
Comparte

El membre de l'executiva nacional espera que Torra “compleixi el mandat de la JEC i retiri la propaganda política” dels edificis públics abans de les 15h

Barcelona, divendres 4 d’octubre del 2019. “Hem presentat una denúncia contra Quim Torra davant la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la seva possible vinculació amb els CDR detinguts”. Així ho ha anunciat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Congrés dels Diputats i membre de l’executiva nacional, Edmundo Bal, després de presentar la denúncia al costat del president de la formació taronja al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa.

En declaracions als mitjans, Bal ha recordat que l’altre dia en el ple del Parlament els partits separatistes “van aplaudir” les persones que, presumptament, pretenien atemptar a Catalunya, “van demanar l’expulsió de la Guàrdia Civil i van fer declaracions inconstitucionals, contra la convivència de tots els catalans”. Segons el diputat, “aquests fets podrien fonamentar l’existència d’una relació entre Torra i aquests successos de violència”.

D’altra banda, ha advertit al president de la Generalitat que avui a les 15 hores expira el termini perquè retiri tots els “símbols polítics” dels edificis públics. En aquest sentit, Bal espera que “compleixi amb el mandat” de la Junta Electoral Central (JEC), retiri tota la propaganda política i compleixi amb el que imposa l’estat de dret”.

Volver a ACTUALIDAD