Actualitat

Martín Blanco: “TV3 i Catalunya Ràdio tenen la intenció de degradar la imatge de les institucions espanyoles”

by cscatalunya — 4 octubre 2019 @ 11:19
Comparte

La diputada Sonia Serra afirma que el director de TV3, Vicent Sanchis, "utilitza al Parlament per anar en contra d'un partit polític" i demana la seva dimissió

Parlament de Catalunya, divendres 4 d’octubre de 2019. “TV3 i Catalunya Ràdio tenen la intenció de degradar la imatge de les institucions espanyoles“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Martín Blanco ha explicat que “els mitjans públics catalans llancen, de manera sistemàtica, una imatge tergiversada de la democràcia espanyola” i ha demanat que siguin “uns mitjans de tots i no d’uns quants exaltats“.

El diputat taronja ha assenyalat que “és d’una enorme irresponsabilitat” que des de Catalunya Ràdio es digui “a desobeir als tribunals fins a les últimes conseqüències” quan hi ha una operació contra presumptes terroristes. També ha criticat que des dels informatius de TV3 es parli de “operació contra l’independentisme per insinuar que les detencions eren per motius ideològics” quan el que realment fa és “diluir les dades que apuntaven a la tinença de presumptes explosius” per part dels CDR’s detinguts.

D’altra banda, la diputada Sonia Serra ha afirmat que el director de TV3, Vicent Sanchis, “utilitza al Parlament per anar en contra d’un partit polític” i ha demanat la seva dimissió per “mentir” en seu parlamentària. “Fa mesos que va prometre una querella contra el president de Cs, Albert Rivera, i encara l’estem esperant“, ha afirmat. Ha denunciat que la televisió pública “va blanquejar” un possible atemptat dels CDR’s dient que era una ‘acció mediàtica’ i ha criticat que, al mateix temps, “se segueixi blanquejant el masclisme” després que els directius de la CCMA no condemnessin els insults de Toni Soler la líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán.

 

Volver a ACTUALIDAD