Actualitat

Carrizosa a Torra: “Està enverinant la societat catalana i des de Cs no mirarem cap a un altre costat com fa el PSC”

by cscatalunya — 9 octubre 2019 @ 11:01
Comparte

El president de Cs critica que Torra “banalitzi la violència” i li demana que aclareixi si està relacionat amb els CDR detinguts per voler atemptar, presumptament, a Catalunya

Parlament de Catalunya, dimecres 9 d’octubre del 2019. “Vostè està enverinant la societat catalana i des de Ciutadans no mirarem cap a un altre costat com fa el PSC”. Així s’ha dirigit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui ha retret la seva actitud respecte als CDR detinguts per voler atemptar, presumptament, a Catalunya. En aquest sentit, ha recordat que els partits separatistes “van aplaudir un comando separatista acusat de terrorisme i tinença d’explosius” en el ple del Parlament i van votar fer fora de Catalunya a la Guàrdia Civil.

Durant la sessió de control, Carrizosa ha retret al President que “banalitzi la violència”. A més, li ha demanat que aclareixi les informacions que relacionen Torra i el seu Govern amb els actes dels detinguts: “Vostè no ha sortit a desmentir si el Govern coneixia o no els plans dels presumptes terroristes”, ha afegit.

Per acabar, el president parlamentari de Cs li ha tornat a recriminar que insti els CDR a ‘apretar’. “Vostè aplaudeix i ells es creuen uns herois”, ha sentenciat, després d’advertir-li que, “per a la immensa majoria dels catalans aquests comandos que preparen explosius a casa seva no són herois, són vilans”.

Volver a ACTUALIDAD