Actualitat

Roldán a Torra: “Vostè és un irresponsable i no és digne de ser el president de tots els catalans”

by cscatalunya — 17 octubre 2019 @ 11:44
Comparte

La líder de Cs a Catalunya lamenta que "el Tsunami violent estigui sembrant el caos" i agraeix "l'incansable treball" dels cossos i forces de seguretat durant les protestes

Parlament de Catalunya, dijous 17 d’octubre de 2019. “Vostè és un irresponsable i no és digne de ser el president de tots els catalans“. Així l’hi ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, al President de la Generalitat, Quim Torra. Roldán ha apuntat que Torra “porta anys alimentant l’odi amb els seus escrits” i ha lamentat que, després de comparèixer davant del Parlament “quedi clar que ja no hi ha sentit comú al qual apel·lar“. La portaveu ha afirmat que Torra “ja no és un interlocutor vàlid des que va aplaudir els CDR’s violents” i li ha demanat “que deixi de ser president“.

Roldán ha recordat que, després de l’intent d’assalt a l’Aeroport del Prat, a Torra “se li va ocórrer donar les gràcies als que s’havien atrinxerat per boicotejar una infraestructura crítica“. També ha apuntat que “dilluns els escamots separatistes van bloquejar Catalunya sense que els catalans sabéssim que el pitjor estava per venir“, en referència a les protestes nocturnes violentes que porta patint Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona des de llavors.

La líder de Cs ha lamentat que “el Tsunami violent estigui sembrant el caos i arrasant absolutament amb tot” i ha assenyalat que “portem tres dies veient barricades, carrers en flames, llançament de pedres i objectes punxants i enfrontaments amb la policia“. Roldán ha agraït “l’incansable treball” dels cossos i forces de seguretat durant les protestes i ha criticat que Torra, en la seva “vergonyosa compareixença” d’anit, “ni tan sols donés suport a la policia que havia estat atacada amb àcid, còctels molotov i coets contra l’helicòpter“.

Finalment, la portaveu taronja ha afirmat que “no permetran que la gent decent passi por per culpa del tsunami de violència” i ha apuntat que el moviment separatista “ha tocat fons, però vol seguir cavant“. “Estem orgull de ser el que som: catalans, espanyols i europeus“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD