Actualitat

Roldán: “Els radicals separatistes han convertit Catalunya en territori comanxe instigats per Torra”

by cscatalunya — 19 octubre 2019 @ 16:07
Comparte

Inés Arrimadas demana Pedro Sánchez que "deixi de pensar en les eleccions i es posi a pensar en els catalans que tenen por de sortir de casa"

Barcelona, dissabte 19 d’octubre del 2019. “Els comandos radicals separatistes han convertit Catalunya en territori comanxe instigats per Torra”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, que ha lamentat “l’escalada de violència” a Catalunya i que està provocant que molts “catalans estiguin passant por i no s’atreveixin a sortir de les seves cases perquè els carrers de Catalunya no són un lloc segur”.

En declaracions als mitjans de comunicació davant de la Jefatura Superior de Policia de Catalunya, on ahir es van produir els majors aldarulls, Roldán ha volgut agrair la feina dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i als serveis de neteja que estan “treballant de manera incansable”. També ha tingut paraules “de suport a tots els catalans que han vist com els radicals separatistes sembraven el caos i convertien Catalunya en una batalla campal” per cinquena nit consecutiva.

Davant aquesta situació, ha demanat al president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez, que “actuï” i “cessi” el president de la Generalitat: “És un perill públic i no pot seguir al capdavant”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat la portaveu de Cs en el Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, que considera que “el conflicte social” que hi ha a Catalunya se solucionarà si el Govern d’Espanya “actua“. Li ha demanat que “deixi de pensar en les eleccions i es posi a pensar en els catalans” que “tenen por de sortir de les seves cases”.

Per acabar, ha defensat que des de Ciutadans continuaran “defensant a tots els catalans” i sent la veu del constitucionalisme a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD