Actualitat

Roldán: “No deixarem que ni els radicals violents ni Torra puguin amb aquells que s’hi juguen la vida per defensar-nos”

by cscatalunya — 21 octubre 2019 @ 14:13
Comparte

La portaveu nacional de Cs reclama de nou a Sánchez que “destitueixi Torra perquè puguem començar una nova etapa de convivència” a Catalunya

Barcelona, dilluns 21 d’octubre del 2019. “No deixarem que ni els radicals violents ni Torra puguin amb aquells que s’hi juguen la vida per defensar-nos”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, en declaracions als mitjans davant de la Jefatura Superior de Policia a Barcelona, on s’ha celebrat una concentració de “suport a les Forces i Cossos de Seguretat que estan vetllant per la nostra llibertat i seguretat”, especialment aquests últims dies en què “els radicals separatistes han convertit les nostres ciutats en ciutats en flames”.

Roldán ha traslladat el “suport, agraïment i orgull” de la formació taronja cap als cossos policials i ha advertit que des del seu partit “sempre estaran al costat d’aquells que defensen la llibertat, la democràcia i la seguretat”.

D’altra banda, també s’ha referit a les cartes que s’estan enviant el president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Govern d’Espanya en funcions, Pedro Sánchez. Considera que aquests dies ha quedat demostrat que “Torra és un perill públic” i per això ha reclamat de nou a Sánchez que el “destitueixi perquè puguem començar una nova etapa de conciliació, convivència i seguretat, després d’aquesta setmana negra”.

Així mateix, li ha instat a “trencar tots els pactes” que té el partit socialista amb Torra als ajuntaments i la Diputació de Barcelona: “No es pot tenir com a soci a una persona que aplaudeix sospitosos de terrorisme, que dóna les gràcies als violents i que, fins i tot, talla carreteres”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD