Actualitat

Gragera a Buch: “Com pretén cridar a la calma quan el major agitador de Catalunya és el president Torra?”

by cscatalunya — 23 octubre 2019 @ 15:08
Comparte

El diputat Cano acusa el vicepresident Aragonès de "dilapidar els diners de tots els catalans" per pagar "viatges a Waterloo, robar les dades de milions de catalans i publicitat perquè TV3 no escatimi en propaganda"

Parlament de Catalunya, dimecres 23 d’octubre de 2019. “Com pretén cridar a la calma quan el major agitador de Catalunya és el president Torra?“. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Dimas Gragera, al conseller d’Interior, Miquel Buch, en la sessió de control al Govern. Gragera ha afirmat que el president de la Generalitat, Quim Torra, “és el cap dels CDR’s i no pot seguir al capdavant del Govern” i ha remarcat que “el seu moviment no és pacífic, perquè sempre ha utilitzat l’assetjament i l’assenyalament als que pensen diferent“.

Gregera ha lamentat que el Govern “sigui el de la via eslovena quan obre una oficina per atendre els violents a Girona en comptes de demanar-los que paguin fins a l’últim cèntim” i ha recordat que “les causes justes es defensen amb la cara destapada, no amb caputxes llançant llambordes“. El diputat ha apuntat que el govern de Torra “només representa als més radicals” i ha explicat que els disturbis de la setmana passada són conseqüència “de dècades de mentides nacionalistes que han portat a la frustració“.

El diputat de Cs José María Cano ha acusat el vicepresident Aragonès de “dilapidar els diners de tots els catalans” per “pagar viatges a Waterloo, robar les dades de milions de catalans i perquè TV3 no escatimi en propaganda“. Cano ha demanat a Aragonés “que miri als catalans i els hi digui que reclamarà fins a l’últim euro” gastat en el ‘procés’ perquè “cada euro dilapidat és un euro al patiment de les famílies“. “El pitjor és que el Govern li és igual, el seu ‘procés’ i la seva insolidaritat està per sobre dels catalans“, ha sentenciat.

Finalment, la diputada Múnia Fernández ha tornat a denunciar davant de la consellera de Justícia, Ester Capella, la situació de “discrimació absoluta” que pateixen els interns a les presons catalanes perquè hi ha “presos amb pedigrí per ser companys dels partits polítics del Govern”. Fernández ha afirmat que “hi ha famílies i interns que veuen amb impotència com els presos del ‘procés’ reben fins a 50 visites al dia o tenen accés a un metge privat” i ha lamentat que “s’humiliï als interns, però també als funcionaris“. La diputada ha considerat que el Govern “segueix amb el cop iniciat el 2017” i aviat “obriran les cel·les perquè els que han fet mal a tot Catalunya marxin a casa“.

Volver a ACTUALIDAD