Actualitat

Roldán a Torra: “Per als violents té aplaudiments, per als agents assenyalaments i per a la majoria de catalans caos i por”

by cscatalunya — 23 octubre 2019 @ 15:09
Comparte

La líder de Cs adverteix Torra que “la setmana negra que ha viscut Catalunya és responsabilitat seva” i li exigeix que aclareixi la seva relació amb els CDR detinguts

Parlament de Catalunya, dimecres 23 d’octubre del 2019. “Per als violents té aplaudiments i agraïments, per als agents assenyalaments i per a la majoria dels catalans només té caos i por”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, i a qui ha qualificat de “perill públic” després de veure com “donava les gràcies als radicals separatistes i s’anava a tallar carreteres” després de conèixer la sentència del ‘procés’.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Roldán ha advertit que Torra és “el responsable de la setmana negra que ha viscut Catalunya” i que s’ha saldat amb una pèrdua de 2,7 milions d’euros. “Vostè ha estat mesos amenaçant amb atacar l’Estat, atiant amb foc i encoratjant els radicals”, li ha retret.

En aquest sentit, li ha tornat a demanar al president de la Generalitat que aclareixi quina relació té “amb els qui han tingut Catalunya en flames” i amb els CDR detinguts per, presumptament, voler atemptar a Catalunya durant el mes d’octubre.

Volver a ACTUALIDAD