Actualitat

Nacho Martín Blanco: “El gran drama de Catalunya és tenir un President que aplaudeix els violents en comptes d’enfrontar-se a ells”

by cscatalunya — 24 octubre 2019 @ 14:27
Comparte

El diputat de Cs adverteix que “els catalans, independentment de la seva ideologia, tenen dret a viure tranquils i a exercir els seus drets amb llibertat”

Parlament de Catalunya, dijous 24 d’octubre del 2019. “El gran drama de Catalunya és tenir un president de la Generalitat que aplaudeix els violents en comptes d’enfrontar-se a ells”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, durant el debat d’una moció del seu partit sobre la convivència, la llibertat i la seguretat. Martín Blanco considera que el president de la Generalitat, Quim Torra, està tenint una actitud “irresponsable” en “no defensar” l’actuació dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i que ell ha qualificat “d’exemplar” tenint en compte l’escenari “d’extrema violència” que es va viure la setmana passada a Catalunya.

“La Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil estan a Catalunya per protegir els nostres drets i llibertats”, ha sentenciat el diputat de Cs, després de retreure els partits separatistes i als Comuns que “criminalitzin” els cossos policials per “la seva reacció davant aquests fets violents”, referint-se als aldarulls que s’han produït les últimes setmanes a Catalunya i que han derivat en detencions i ferits.

Així mateix, ha advertit que “els catalans, independentment de la seva ideologia, tenen dret a viure tranquils i a exercir els seus drets amb llibertat”. “No tenim per què estar sotmesos a la violència d’un grup de totalitaris que pretenen imposar la seva ideologia per la força”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD