Actualitat

Roldán: “El PSOE està més còmode mirant a Franco que no parlant de les reformes que necessita aquest país”

by cscatalunya — 24 octubre 2019 @ 14:45
Comparte

La portaveu taronja lamenta que Torra "criminalitzi" als agents de les forces i cossos de seguretat de l'Estat i afirma que el president "és incompatible amb la convivència a Catalunya".

Arenys de Mar (Barcelona), dijous 24 d’octubre de 2019. “El PSOE està més còmode mirant a Franco que no parlant de les grans reformes que necessita aquest país“. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, en valorar l’actualitat política després de visitar Arenys de Mar (Barcelona) per conèixer els efectes de les últimes riuades a Catalunya. Roldán ha lamentat “el xou mediàtic en tele-Sánchez, just abans de campanya electoral“, per exhumar les restes del dictador Francisco Franco i ha insistit que “Cs és més de mirar al futur i no utilitzar-ho electoralment“.

Roldán ha afirmat que el prioritari és “parlar d’ocupació, de suport a les famílies, d’oportunitats per als joves i de la igualtat entre els espanyols” i ha apuntat que amb l’exhumació “per fi el president del Govern, Pedro Sánchez, deixarà parlar dels ossos de Franco i haurà de parlar dels grans reptes que hem d’afrontar“. També ha lamentat que el PSOE trenqués el consens generat al Congrés dels Diputats entre tots els grups polítics per convertir el Valle de los Caidos “en un lloc d’homenatge i reconciliació a proposta d’un grup d’experts” i decidís “anar en solitari“.

La portaveu taronja ha lamentat que el president de la Generalitat, Quim Torra “criminalitzi” als agents de les forces i cossos de seguretat de l’Estat després dels disturbis de la setmana passada a Catalunya i ha afirmat que el president “és incompatible amb la convivència a Catalunya“. Roldán ha apuntat que per a qualsevol diàleg “cal condemnar prèviament la violència” i ha recordat que “ja sabíem el que anava a passar després que Torra aplaudís a persones que fossin detingudes acusades de terrorisme“.

Torra ha demostrat ser un perill públic“, ha afirmat la líder taronja a Catalunya, i ha recordat que Torra “dóna les gràcies a aquells que han sembrat el caos i es vagi amb ells a tallar carreteres“, un fet que Roldán ha considerat “d’inaudit en un president“. Finalment, ha lamentat que el Govern “en comptes de situar-se al costat dels que defensin la convivència, es posi del costat dels violents“.

Volver a ACTUALIDAD