Actualitat

Roldán: “El PSC s’ha esborrat del constitucionalisme; es posa a favor dels radicals en comptes d’a favor dels catalans”

by cscatalunya — 26 octubre 2019 @ 14:58
Comparte

La líder de Cs a Catalunya ha criticat que “els partits separatistes que han portat la insurrecció al carrer” també la porten al Parlament

Barcelona, dissabte 26 d’octubre de 2019. “El PSC s’ha esborrat del constitucionalisme; es posa a favor dels radicals en comptes d’a favor dels catalans”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, en Pl. Catalunya on la formació ha instal·lat les lletres amb el lema ‘Catalunya és Espanya’ perquè “Cs és la veu del constitucionalisme a Catalunya”. “Que els quedi molt clar als totalitaris i al Sr. Torra” ha afegit.

Roldán ha criticat que el PSC votés, al costat dels partits separatistes i populistes, en contra de la moció presentada per Cs a l’ajuntament de Barcelona perquè el consistori es personi com a acusació particular en tots els processos judicials “perquè siguin els violents els que hagin de pagar fins a l’últim cèntim el que ens costi arreglar Catalunya”. “És una autèntica vergonya” ha dit que “de nou, el partit socialista dóna l’esquena als constitucionalistes”. I ha recordat que ja ho van fer en la moció de censura que la formació taronja va presentar al Parlament de Catalunya quan “Iceta li va donar ales a Torra, després de defensar i aplaudir als violents”.

La líder de Cs també ha parlat de com “els partits separatistes que han portat la insurrecció al carrer”, també porten la insurrecció al Parlament amb una resolució que és contrària al Tribunal Constitucional (TC) i ha lamentat que votin en contra de la sentència del procés. A més, ha criticat que “criminalitzin a tots els cossos i forces de seguretat de l’Estat que han estat treballant per a protegir als catalans dels radicals”.

Roldán ha recordat que demà diumenge el seu partit participarà en la manifestació convocada per Societat Civil Catalana “reivindicant als carrers de Barcelona l’orgull de ser catalans, espanyols i europeus”.

Volver a ACTUALIDAD