Actualitat

Roldán: “Demanem que es voti sí a la democràcia i no a Torra, sí al constitucionalisme i no al totalitarisme, sí a la llibertat i no a la violència”

by cscatalunya — 4 novembre 2019 @ 15:22
Comparte

La líder de Cs a Catalunya anuncia que el seu partit ha presentat denúncia davant la JEC per l'ocupació il·legal de la Plaça Universitat

Barcelona, dilluns 4 de novembre de 2019. “Demanem que es voti sí a la democràcia i no a Torra, sí al constitucionalisme i no al totalitarisme, sí a la llibertat i no a la violència”. Amb aquestes paraules ha demanat el vot per a Ciutadans la líder de la formació a Catalunya, Lorena Roldán. Acompanyada del president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, i dels candidats de Cs per Barcelona a les eleccions generals, Roldán ha criticat que després de sis dies d’acampada “els radicals separatistes facin el que vulguin per la deixadesa de Sánchez, Torra i Colau”. “No hi són ni se’ls espera”, ha lamentat la portaveu nacional de la formació liberal.

En declaracions davant els mitjans i davant l’assetjament dels radicals acampats, Roldán ha anunciat que el seu partit ha presentat denúncia davant la Junta Electoral Central (JEC) per l’ocupació il·legal de la Plaça Universitat i ha explicat que ho han fet “per defensar i protegir els drets de tots els catalans”. “Des Cs no ens quedarem amb els braços plegats”, ha afegit

La líder de Cs a Catalunya ha argumentat que es tracta d’un espai estratègic per a la mobilitat de Barcelona, que amb l’ocupació els radicals impedeixen que els alumnes puguin accedir a classe i que estan ocupant un espai destinat a celebrar actes electorals que no poden utilitzar la resta de partits. “Els acampats fan proclames que coincideixen al cent per cent amb les dels partits independentistes, estan fent campanya i amenacen amb estendre l’acampada Què passarà a la jornada de reflexió ?, seguiran aquí? ¿I el dia de les eleccions?”  S’ha preguntat Roldán.

En referència al tall de l’Avinguda Diagonal en protesta per la visita del Rei, la líder de Cs ha assegurat que els radicals li tenen “fòbia a l’estat de dret i a les institucions democràtiques” i ha afirmat que “Torra i els partits independentistes s’han dedicat a assenyalar des de dins de les institucions, mentre que els escamots radicals ho fan des dels carrers “. “Li pesi malgrat a qui li pesi,  Catalunya és Espanya” ha afirmat la líder de Cs i ha conclòs assegurant que “no hi ha cap racó d’Espanya que ni el Cap de l’Estat ni nosaltres no puguem trepitjar”

Volver a ACTUALIDAD