Actualitat

Carina Mejías: “Els qui vulguin tenir un país estable i parlar de futur i de regeneració, han de votar a Ciutadans”

by cscatalunya — 5 novembre 2019 @ 17:45
Comparte

Carlos Carrizosa critica “l’actitud totalitària” de diversos manifestants durant la celebració dels Premis Princesa de Girona

Barcelona, dimarts 5 de novembre del 2019. “Els qui vulguin tenir un país estable, parlar de reformes, de futur i de regeneració, han de votar a Ciutadans”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carina Mejías, que ha apel·lat els espanyols a optar pel “vot moderat” en la recta final de la campanya.

Ho ha dit al costat del president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en declaracions als mitjans de comunicació des del Born de Barcelona, un lloc que s’han “apropiat” els partits separatistes “convertint-lo en un mausoleu de 1714” i que hauria de ser “accessible a tots els catalans, independentment de la seva ideologia”. “No permetrem que alguns vulguin apoderar-se dels nostres carrers, de les nostres places i de les nostres institucions”, ha sentenciat Mejías.

Per la seva part, Carlos Carrizosa ha criticat que la Mesa del Parlament, liderada per Roger Torrent, hagi desestimat la reconsideració que Cs havia interposat contra una proposta de la CUP que, “novament, porta el cop interminable a les nostres institucions”.

D’altra banda, Carrizosa també ha lamentat “l’actitud totalitària” de diversos manifestants durant la celebració dels Premis Princesa de Girona i ha recordat que els partits separatistes van aprovar una proposta per reprovar el Rei Felip VI. “La conseqüència de votar aquesta proposta es va veure ahir, quan diversos manifestants van insultar i agredir persones que acudien al lliurament de premis”. Per a Carrizosa, aquests fets evidencien que “des del Parlament es dicten consignes, s’acorden les accions i després s’executen al carrer”.

I respecte al debat electoral d’ahir a la nit organitzat per l’Acadèmia de la Televisió, Carlos Carrizosa ha defensat que el guanyador va ser el líder de la formació taronja, Albert Rivera, perquè va ser “l’únic que proposava una nova etapa per a Espanya, superant l’època de vermells i blaus; una Espanya que no miri al passat, sinó al futur, i que tingui propostes per allò que interessa les persones”.

Volver a ACTUALIDAD