Actualitat

Martín Blanco: “Avui s’ha tornat a degradar a les institucions catalanes fins a un punt irreversible”

by cscatalunya — 12 novembre 2019 @ 11:01
Comparte

El diputat de Cs, davant la desobediència dels grups separatistes a el Tribunal Constitucional, afirma que "la manera que els separatistes atropellen nostres drets clama a el cel"

Parlament de Catalunya, dimarts 12 de novembre de 2019. “Avui s’ha tornat a degradar a les institucions catalanes fins a un punt irreversible“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, després que els grups separatistes de Parlament hagin ignorat la prohibició del Tribunal Constitucional (TC) de votar resolucions que insisteixen en l’autodeterminació. Martín Blanco ha recordat que “els polítics no estan per sobre de les lleis” i ha lamentat que si “l’actitud autoritària” del president de Parlament, Roger Torrent, “la practiquéssim tots, això seria una anarquia“.

El diputat ha apuntat que els partits independentistes “porten mentint i enganyant de forma sistemàtica als ciutadans durant els últims anys” i ha demanat als separatistes “que no prenguin el pèl a la gent dient que no es pot parlar sobre la secessió de Catalunya quan portem sent anys parlant del mateix i no se’ns deixa debatre sobre sanitat o educació“. “Cap constitució del món preveu el dret d’autodeterminació” ha recordat i ha sentenciat dient que “tampoc ho preveu l’Estatut, que els separatistes es salten constantment, ni tampoc ho vol la majoria de la població“.

Martin Blanco ha afirmat que “la manera que els separatistes atropellen nostres drets clama a cel” i ha apuntat que “és molt perillós el que estan fent“. Ha lamentat que els separatistes “treguin pit d’estar destrossant Catalunya i la seva economia“, en relació amb els talls de carretera a la Jonquera i els ha demanat que “deixin ja aquesta matraca“.

Volver a ACTUALIDAD